Tømrer i Nordsjælland

Snedker- og tømrerarbejde i Hundested, Frederiksværk, Helsinge & Tisvilde omegn

Når det drejer sig om tømrer- og snedkeropgaver, er Nordbyg ApS et helt oplagt valg. Vores arbejde spænder bredt over Nordsjælland i områder som Hundested, Frederiksværk, Helsinge og Tisvilde. Vi bryster os af kompetente og pålidelige tømrere og snedkere, der løser store såvel som små opgaver for erhvervs- og privatkunder samt offentlige instanser. 

Vores dedikerede team af erfarne håndværkere arbejder ud fra tanken om, at grundigt arbejde er lig med kvalitet. Hos Nordbyg ApS lægger vi derfor vægt på arbejde, der er gennemtænkt til mindste detalje. Det er vores mission, at håndværket fra vores snedkere og tømrere skal være både holdbart, funktionelt og æstetisk - uanset opgaven. 

Tømrerfirma med bred ekspertise 

Mange års erfaring har gjort os til eksperter inden for opgaver i alle størrelser. Vi tilbyder en lang række løsninger, der er funderet i vores faglige stolthed. Du vil derfor aldrig se os gå på kompromis med vores håndværk. 

Vi tilbyder løsninger inden for:


Vi sætter en ære i at levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Derfor sørger vi altid for, at vi får en grundig dialog både før, under og efter projektets udførelse. 

Få et uforpligtende tilbud af en tømrer og snedker i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? 

Så ring allerede i dag på 20 22 56 65 for at drøfte dine behov og få en løsning, der matcher dine ønsker.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular eller direkte via vores e-mail info@nordbyg-aps.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os og hør mere