Nyt badeværelse i Nordsjælland

Skal du have nyt badeværelse i Hundested, Frederiksværk, Helsinge & Tisvilde og omegn?

Trænger dit badeværelse til at blive piftet op? Eller skal du egentlig bare have dig et helt nyt badeværelse? 

Vi hos Nordbyg ApS holder til i Nordsjælland i Hundested, men vi kører også ud i Frederiksværk, Helsinge og Tisvilde og omegn. Vi er specialister inden for renovering af badeværelser. Mange års erfaring har gjort, at vores arbejde er rutineret og præcist. Skal du have et nyt badeværelse af Nordbyg ApS, er du derfor sikker på, at resultatet er kvalitet og godt håndværk. 

Nyt badeværelse efter dine ønsker

Vores arbejde udføres i alle størrelsesordener - vi tilbyder både komplet renovering af badeværelser samt reparation af store eller mindre skader. Så uanset om du skal have lavet nyt gulv i badeværelse, nye og friske vægge, en totalrenovering eller bare en ny brusekabine, vil en murer fra Nordbyg ApS altid have som mål at opfylde dine krav og ønsker. 

Vores arbejde med renovering af badeværelser er totalentreprise, så du blot skal glæde dig til det endelige resultat. Vi inddrager derfor de relevante faggrupper, der skal hjælpe os i mål med at skabe den mest optimale løsning for dig. 

Har du brug for vejledning og idéer til nyt badeværelse, så sender vi gerne en murer forbi dig. Vores murer kigger på dit nuværende og giver dig inspiration til nyt badeværelse. 

Fordele ved at få et nyt badeværelse

Der er mange fordele ved at få et nyt badeværelse i hjemmet. Ved at installere et nyt badeværelse får du mulighed for selv at skræddersy både indretningen og funktionerne efter dine og din families ønsker og rutiner. En opdatering af hele badeværelsets indretning kan derudover give et mere moderne og stilrent udtryk. Opdatering af både funktioner og udseende kan tilmed i sidste ende forøge værdien af din bolig. 

Hvad koster et nyt badeværelse? 

Prisen for renovering af badeværelse varierer alt efter omfanget af renoveringsarbejdet. Er der tale om en totalrenovering, vil prisen eksempelvis ikke være den samme som prisen for nyt murværk i en brusekabine. Vores pris på nyt badeværelse vil også variere alt efter, hvilket materiale der er tale om og størrelsen på badeværelset. Ønsker du en skarp og konkurrencedygtig pris, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et tilbud, der passer til dig og dit budget. 

Få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? 

Så ring allerede i dag på 20 22 56 65 for at drøfte dine behov med en murer og få en løsning, der matcher dine ønsker.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular eller direkte via vores e-mail info@nordbyg-aps.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os og hør mere