Nyt tag

Nyt tag i Hundested, Frederiksværk, Helsinge & Tisvilde omegn

Er tiden kommet til at få nyt tag? Eller trænger taget til en renovering? Hvad end du søger, står vi klar til at levere en solid og holdbar løsning til din ejendom.

Et ældre og slidt tag kan være ødelæggende for en bygning. Vind og vejr sætter sine spor, som taget ældes, og forårsager problemer som lækager, fugt og skader helt nede i bygningens struktur. Ikke alene det - et slidt tag sætter nemlig også sine spor i økonomien. Når et tag er forældet, kan varme og kulde trænge ind i bygningen, hvilket får energiomkostningerne til at stige. 

Eksperter inden for nyt tag og tagrenovering

Med over 20 års erfaring inden for bl.a. tagkonstruktion er vi efterhånden blevet eksperter i tagrenovering og opsætning af nyt tag. Vores kunder har været mange og forskellige, så vi er klædt på til enhver opgave. Vores arbejde tilpasses altid efter dine behov og ønsker, så du får et resultat, der matcher dine forventninger. 

Hos Nordbyg ApS er der ingen opgaver inden for tagrenovering, der er for små eller store. Vi tilbyder et bredt udvalg af tagmateriale og håndterer alt fra tegl- og eternit- til skifertag. Vores erfaring og ekspertise inden for materialer og design gør, at vi er i stand til at vurdere dit tag og rådgive dig om den løsning, der bedst matcher dine ønsker. Om det er et helt nyt tag eller en renovering af dit nuværende tag, får du kontakt til en tømrer, der tager hånd om dine behov og guider dig gennem valget af den mest optimale løsning til dig. 

Hvornår bør jeg investere i tagrenovering? 

Et tag kan holde i mange år. Det er derfor ikke altid nemt at vide, hvornår det skal udskiftes. Som udgangspunkt er et tags levetid omkring 20-30 år alt efter typen af materiale samt vejrforholdene. Der er dog specifikke tegn, du skal holde øje med, for at vide, om dit tag skal udskiftes eller ej. 

Opdager du, at dit tag har sprækker eller revner i taget, knækkede eller løse tagsten, misfarvning af taget eller mørnet tagdækning, er det tegn på alvorligt slid. Indendørs kan synlige tegn være vandskader på både loft og vægge. 

Har dit tag brug for en tagrenovering? Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der både forlænger dit tags levetid og funktionalitet. 

Er du i tvivl, om dit tag er forældet og slidt, så tag endelig kontakt til os. Vi sender gerne en tømrer ud til dig for at inspicere, om det er tid til, at du får lagt nyt tag. 

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag i Nordsjælland

Bor du omkring Hundested, Frederiksværk, Helsinge eller Tisvilde og er ved at beslutte dig for, om en tømrer fra Nordbyg ApS skal lægge nyt tag hos dig eller lave din tagrenovering? 
Så stiller du nok også dig selv spørgsmålet: Hvad koster et nyt tag?

Så ring allerede i dag på 20 22 56 65 for en konkurrencedygtig pris på nyt tag og en løsning, der matcher dine ønsker. 

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular eller direkte via vores e-mail info@nordbyg-aps.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os og hør mere