Murer i Nordsjælland

Murerarbejde i Hundested, Frederiksværk, Helsinge & Tisvilde omegn

Står du og mangler en kyndig og erfaren murer til murerarbejde? 

Vi har hos Nordbyg ApS mange års erfaring med murerarbejde i alle størrelser. Som professionelle murere, der går op i vores håndværk, forstår vi, at hver mureropgave er unik.  Vores mål er derfor altid at finde en løsning, der på bedste vis matcher dine ønsker og behov. 

Det handler for os ikke kun om at skabe øjeblikkelig tilfredshed, men også om at skabe en holdbar og langvarig løsning af kvalitet. Vi anvender derfor kun de bedste materialer og teknikker, der sikrer, at din ejendom forbliver i fremragende stand. 

Murer med ekspertise inden for renovering af badeværelse 

Vores ekspertise inden for murerarbejde ligger særligt i flisearbejde og renovering af badeværelser. Vi er rutinerede og erfarne, når det kommer til forskellige stilarter for badeværelser og almen murerarbejde. Vi har arbejdet med næsten alt - og der er ikke én flisetype, vi ikke er fortrolige med, når vi installerer et nyt badeværelse.

Skal du have et nyt badeværelse,  er det gerne en totalentreprise, vi arbejder ud fra, hvor vores rolle er at være tovholder på opgaven fra start til slut. Vi sørger derfor også for at involvere alle relevante faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat. 
 

Få et uforpligtende tilbud fra en murer i dag

Murer Nordsjælland

Mangler du en murer til badeværelse, flisearbejde eller andet? Eller har du brug for vejledning inden for murerarbejde som f.eks. valg af materiale, stil eller noget helt tredje? 

Så ring allerede i dag på 20 22 56 65 for at drøfte dine behov og få en løsning, der matcher dine ønsker. 

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular eller direkte via vores e-mail info@nordbyg-aps.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os og hør mere