Tømrer Frederiksværk - Alt i snedkerarbejde

Nordbyg ApS løser en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for kunder, der både tæller private, erhverv og offentlige instanser.

Grundig dialog

Vores tømrere og snedkere klarer stort som småt. Fra udskiftning af vinduer til nøglefærdige huse. Fra småreparationer til ombyg, nybyg og store renoveringer.

Vi sætter en ære i at levere et resultat, som på alle måder lever op til dine forventninger. Derfor sørger vi altid for en grundig dialog både før, under og efter projektets udførelse. Samtidig besidder vores snedkere og tømrere faglig stolthed, hvilket betyder at de ikke går på kompromis med en opgave eller løsning.​

På den måde får vi afstemt forventningerne samtidig med, at du altid har mulighed for at stille spørgsmål til vores tømrer og snedkere.

Grundigt og gennemtænkt

Hos Nordbyg ApS lægger vi stor vægt på grundigt arbejde, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er vores mission, at håndværket fra vores snedkere og tømrere både skal være holdbart, funktionelt og æstetisk flot uanset opgavetype.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for snedkerarbejde og tømrerarbejde.​